Košarica

 

0

 
 

Cardiff Cashmere

Cardiff Cashmere

Kašmir v duši.

Kašmir je bil navdih za razvoj podjetja CARDIFF, ki ga je ustanovila podjetniška družina iz mesta Biella v Italiji. V 1980-ih so prepoznali in verjeli v ta material, ki predstavlja prestiž in najvišjo kakovost na področju proizvodne tekstilij.

Podjetje se je na začetku ukvarjalo s predivi za pletenine, ki so uspešno prodrle na tržišče luksuznih oblačil. Svoj pečat je pustilo tudi s prepoznavnim stilom prediv in izbiro barv. V začetku 1990-ih so lansirali novo linijo prediv za pletenje v klobčičih, še vedno strogo iz kašmirja, da bi ustregli zahtevam tistih, ki prisegajo na ročno izdelane pletenine.

V vseh teh letih je filozofija podjetja vedno temeljila na določenih osnovnih principih: ekskluzivni specializaciji za kašmir, saj so ves svoj trud in sredstva posvetili njegovi obdelavi in raziskovanju na vseh nivojih; od izbire najboljših vlaken in natančne predelave do barve kot ključnega elementa pri izboljšanju kašmirja v skladu s sezonskimi trendi ter vzdrževanju zaloge, ki je strankam zagotavljala hitro dobavo v vseh barvah v paleti.

Pletiva podjetja CARDIFF na stožcih za strojno pletenje ali v klobčičih za ročno pletenje med uporabniki veljajo kot kvalitetnejša od konkurenčnih, za kar gre zahvala obrtniškemu pristopu namesto industrijskega ter tudi izkušnjam in tradiciji pri obdelavi volne v Bielli, v mestu, kjer ima podjetje svoj sedež.

 

Preje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.