Košarica

 

0

 
 

HiyaHiya

HiyaHiya

HiyaHiya Europe je uspešno družinsko podjetje iz Norwicha v Veliki Britaniji.

Verjamemo v kvalitetne izdelke, ki omogočajo natančnost, hitrost in nudijo udobje. Kombinacija vseh treh lastnosti pa spremeni pletenje v terapevtsko (in zasvajajoče) razvedrilo.

Pletilke in dodatki HiyaHiya prinašajo vse to in še več. Včasih so bile na voljo samo v ZDA, leta 2012 pa smo imeli priložnost, da prenesemo moč in potencial znamke HiyaHiya tudi k trgovcem v Evropi.

Podjetje HiyaHiya Europe nadaljuje z uspešnim poslovanjem, saj naša znamka postaja zelo priljubljena na starem kontinentu in drugod. Z navdušenjem pričakujemo, kaj bo prinesla prihodnost, saj neprestano pridobivamo nove trgovce.

Izdelki HiyaHiya se za uspeh lahko zahvalijo inovativni in domišljeni zasnovi. Naši izdelke je zasnoval navdušen pletilec, izdelali pa so jih nadobudni inženirji. Kombinacija obojega pa zagotavlja, da HiyaHiya ohranja sloves pionirskega oblikovalca in ustvarja pletilke, s katerimi uporabniki pletejo z navdušenjem.

Dokaz za to je tudi lansiranje naših edinstvenih ravnih izmenljivih pletilk – prvih na tržišču, po čemer podjetje tudi izstopa. Ob konkurenčnih cenah in kvalitetni izdelavi z domišljeno oblikovanimi posebnostmi vas bodo kupci naših pletilk z navdušenjem prepričevali, koliko veselja jim te prinašajo vsak dan.

 

Igle » Igle za kvačkanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.